Læs hvad vores samarbejdspartnere syntes om Jobplaneten

Öscan har min dybeste respekt.

Han står i spidsen for projekt “Jobplaneten” i Køge. Kort sagt, så handler det om at hjælpe udsatte unge i job. Da han startede projektet kørte han rundt og bankede på døre. I offentlige institutioner. I private virksomheder. En dør af gangen for at finde arbejde til de unge.

Og det lykkedes. 300 unge har fået et arbejde pga ham. Det er unge, der kommer fra nogle af de mest belastede områder i Køge. Men når de først får et arbejde og oplever at være god til noget, så er det ligemeget. “De unge skal vide, at jeg forventer noget af dem. Og så skal de vide, at de godt kan,” siger han.

I dag fejrede vi de 300 jobs og projektet, som nu også har fået penge til at starte op i Greve. Tillykke Öscan med dit livsværk – det har ændret mange andres liv.

Jakob Mark

- Politiker

Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med Özcan og Jobplaneten. Vi har haft Asli og Batuhan som medhjælpere på vores projektkontor for byggeriet af universitetshospitalet i Køge. De to unge mennesker har hjulpet os med en masse praktiske ting i en travl hverdag. 

Troels

- Projekt universitetshospital Køge

Hvem er vi?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc pellentesque, dui et ullamcorper laoreet, lectus mi finibus felis, sed pharetra ex sem quis eros. Vestibulum ut laoreet ipsum, ut ullamcorper ipsum.

Kontakt

Karlemoseparken

4600 Køge
Karlemosevej 73B

+45 45 45 45 45

info@jobplaneten.dk

Vi er til at fange alle hverdage fra 8-16Kontakt os her
+