RESULTATER

Jobplaneten har siden opstarten i 2014 skabt lige knap 500 lommepenge- og fritidsjobs til unge mennesker. Det er noget at være stolt af.
Der er særligt sket en stor udvikling i de seneste år, hvor Jobplaneten har udvidet til også at dække Greve og er bliver støttet af midler og ressourcer fra kommunerne og den A.P Møllerske Støttefond.

 

Resultater og status 2019 

I evalueringen kan du se alle resultaterne fra første år af Jobplanetens indsats Fra Fritidsjob til Faglært LÆS den her
I rapporten beskrives ud over resultater også de arbejdsmetoder og erfaringer, som vi arbejder videre med de kommende år, samt de unges og samarbejdspartnernes vurdering af, hvad de har fået ud af at være med. Evalueringen er udført af et eksternt firma, SocialRespons.

Hvad er det, Jobplaneten kan?
Jobplaneten arbejder med udgangspunkt i den enkelte unge og vedkommendes behov, ønsker og kvalifikationer. Ved samtidig at have et stort netværk i erhvervslivet og meget tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner, mentorer, sociale indsatser m.m. opnås gode resultater, hvor den unge oplever succes og kompetencer til at gennemfører uddannelse og blive på arbejdsmarkedet.
Du kan læse og downloade Jobplanetens guide med beskrivelse af de forskellige indsatser og metoder, som gør Jobplanetens indsats og resultater unikke ift. lignende indsatser her
Jobplaneten Guide

Vi fortæller gerne – skal vi komme ud til jer?
Jobplanetens medarbejdere vil gerne dele ud af vores erfaringer. Derfor kommer vi gerne ud på skoler, hos virksomheder, kommuner, Ungecentre, sociale indsatser m.m. og fortæller og giver sparring på, hvordan I kan arbejde med målgruppen og hjælpe de unge til en bedre fremtid.
Kontakt projektleder Özcan Tecer for at lave en aftale: 24 62 38 58  / ote@bosj.dk


 

Lommepenge- og fritidsjob i 2020

Forskellige arbejdspladser i 2020

%

Har fastholdt sit fritidsjob i hele ansættelsen

Vi er til at fange alle hverdage fra 9-17Kontakt os her
+